Orijen / Acana kasvattajille

Orijen ja Acana -tuotteiden edustuksesta Suomessa vastaa Tree of Pets Oy.
Tuotteiden maahantuoja muuttui 1.6.2022.
Tuotteita saa näin jatkossakin kotimaisilta jälleenmyyjiltä kautta maan!

Tietosuojasyistä kasvattajakerhorekisteri ei siirtynyt uudelle maahantuojalle. Kasvattajakerhojäsenyydet ja sitä myötä myös aiemman maahantuojan kasvattajakerhoedut lakkasivat eikä kasvattajakerhon jäsenkortti ole enää voimassa. Jatkaaksesi Orijen/Acana kasvattajajäsenyyttä sinun tulee rekisteröityä Tree of Petsin kasvattajajäseneksi Bonuscard-järjestelmässä osoitteessa web.bonuscard.com tai vaihtoehtoisesti voit ladata Bonuscard sovelluksen älypuhelimeesi AppStoresta tai Google Play kaupasta ja rekisteröityä sitä kautta Bonuscard jäseneksi.

Rekisteröitymisen jälkeen haetaan ko. merkkien kasvattajakerhon jäsenyyttä järjestelmässä.
Jatkossa kasvattajaedut annetaan jälleenmyyjäliikkeen kassalla suoraan sähköisen kasvattaja-kerhojäsenyyden perusteella. Ostaessasi tuotteet jälleenmyyjäliikkeistä kasvattaja-alennus on myös jatkossa 20 % tuotteiden hinnoista. Jäsenyytesi liike löytää kun kerrot kassalla puhelinnumeron, joka syötit rekisteröityessäsi, et siis tarvitse enää jäsenkortteja tai jäsennumeroa voidaksesi hyödyntää kasvattaja-alennuksesi ruokaostoissa.
SLN Importin verkkokauppa lopettaa samalla toimintansa. Kasvattaja voi tilata halutessaan tuotteita suoraan kotiin toimitettuna minimi 150 kg erissä Tree of Pets Oy:n kasvattajahinnaston mukaisesti. Kasvattajan suoratilaushinnaston saa info@treeofpets.fi osoitteesta ja tilaukset voi jättää myös ko. sähköpostiosoitteeseen. Tuotemerkkien aktiiviset kasvattajat (=ostoja viimeisen 6kk aikana) ovat jatkossakin oikeutettuja ilmaisiin pentupaketteihin, jotka tilataan Bonuscard-järjestelmän kautta ja toimitetaan siihen myymälään, josta asiakas hankkii ruokatuotteet. Pentupaketit voi tilata myös suoratilauksen mukana.

Tree of Petsin kasvattajakerhossa kasvattajan on mahdollista suositella käyttämiään tuotteita uusille asiakkaille, esimerkiksi pentujen uusille omistajille, ja ansaita suosittelubonuksia. Käytännössä kasvattaja lähettää Bonuscard -järjestelmän kautta kutsun uudelle asiakkaalle (pennunostajalle) liittyä kanta-asiakkaaksi ja samalla uusi asiakas saa
10 € alennuksen hyödyntämällä kasvattajalta saamaansa alennuskoodia. Kun uusi asiakas on käyttänyt tämän alennuksensa saa kasvattaja 10 € suosittelupalkkion, jonka voi hyödyntää ruokaostoissaan. Suosittelijabonuksia voi kerätä rajattomasti ja hyödyntää useamman yhdessä ostossa.

Tree of Petsin toimiston väen (tilaus ja hinnastoasioissa) tavoitat
info@treeofpets.fi tai puhelimitse 09-681 8460 arkisin klo 8.30-16.00.Voit olla yhteydessä myös breeder manageriimme Sanna Törnroosiin sanna@treeofpets.fi tai 040-508 8811. 
SKANNAA ALTA QR KOODI PUHELIMESI KAMERALLA 
JA LATAA BONUSCARD SOVELLUS PUHELIMEESI:
Lataa Bonuscard sovellus puhelimeesi AppStoresta
Lataa Bonuscard sovellus puhelimeesi GooglePlay kaupasta