Bonuscard.com
Bonuscard.com on sähköinen kanta-asiakasjärjestelmämme, sieltä löydät edut ja alennukset jotka saat aina asioidessasi jälleenmyyjäliikkeissämme, jotka ovat mukana bonuscard.com järjestelmässä. Yhä useampi eläintarvikkeiden erikoisliike on mukana järjestelmässämme. Olitpa sitten kasvattaja, metsästäjä, virkakoiranohjaaja tai lemmikinomistaja -jokaisen kannattaa rekisteröityä bonuscard.com järjestelmään jossa on luvassa alennuksia tuoteostoissasi. Uuden jäsenen liittymisetuna saat 5€ alennuskupongin Bonuscard jäsentilillesi kun lataat koodin BONUS5 “aktivoi alennuskoodi” -kohtaan ja painat Ota käyttöön.

Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksemme voit myös kertoa ystävällesi järjestelmästämme. Palkkioksi ystäväsi saa BONUS5 koodin tuoman liittymisedun 5€ lisäksi 10€:n lisäalennuksen seuraavasta ostoksestaan. Suosittelijana sinä saat omalle tilillesi 10€ ostosrahaa heti kun ystäväsi on käynyt ensimmäisen kerran ostoksilla ja käyttänyt oman 10€:n lisäalennuksen. Reilua eikö totta?

Kuka näkee tietosi?
Tietosi suojataan kanta-asiakasjärjestämässämme GDPR:n edellyttämällä tavalla. Me emme välitä/myy/vaihda tietojasi kolmansien osapuolien kanssa markkinointitarkoituksissa.

Tässä vielä Bonuscardin alennukset tuotemerkeittäin: