Bonuscard edut

Bonuscard.com
Mikä on Bonuscard.com?
Bonuscard.com on sähköinen kanta-asiakasjärjestelmämme, sieltä löydät edut ja alennukset jotka saat aina asioidessasi jälleenmyyjäliikkeissämme, jotka ovat mukana bonuscard.com järjestelmässä. Yhä useampi eläintarvikkeiden erikoisliike on mukana järjestelmässämme. Olitpa sitten kasvattaja, metsästäjä, virkakoiranohjaaja tai lemmikinomistaja -jokaisen kannattaa rekisteröityä bonuscard.com järjestelmään jossa on luvassa alennuksia tuoteostoissasi. 

Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksemme voit myös kertoa ystävällesi järjestelmästämme lähettämällä hänelle tekstiviestillä suosittelukoodin oman bonuscard asiakastilisi kautta.
Ystävältä saadun suosittelukoodin voi täyttää Bonuscard mobiilisovelluksessa sille varattuun paikkaan “Ota alennuskoodi käyttöön”.
Kun koodi on oikein syötetty,  ystäväsi saa 10 €:n lisäalennuksen seuraavasta ostoksestaan mikäli ei ole aiemmin kyseisem tuotemerkin tuotteita ostanut. Suosittelijana sinä saat omalle tilillesi 10€ ostosrahaa heti kun ystäväsi on käynyt ensimmäisen kerran ostoksilla ja käyttänyt oman 10€:n lisäalennuksen. Reilua eikö totta?

Kuka näkee tietosi?
Tietosi suojataan kanta-asiakasjärjestämässämme GDPR:n edellyttämällä tavalla. Me emme välitä/myy/vaihda tietojasi kolmansien osapuolien kanssa markkinointitarkoituksissa.

Alla taulukko, jossa Bonuscardin alennukset Tree of Pets Oy:n edustamista tuotemerkeistä:
(Huom! Musti ja Mirri myymälöissä on voimassa ainoastaan Kasvattaja, metsästäjä ja virkakoira alennukset.)

Bonuscard edut Tree of Pets Oy:n maahantuomille tuotemerkeille.