Bonuscard edut

Bonuscard.com
Mikä on Bonuscard.com?
Bonuscard.com on sähköinen kanta-asiakasjärjestelmämme, sieltä löydät edut ja alennukset jotka saat aina asioidessasi jälleenmyyjäliikkeissämme, jotka ovat mukana bonuscard.com järjestelmässä. Yhä useampi eläintarvikkeiden erikoisliike on mukana järjestelmässämme. Olitpa sitten kasvattaja, metsästäjä, virkakoiranohjaaja tai lemmikinomistaja -jokaisen kannattaa rekisteröityä bonuscard.com järjestelmään jossa on luvassa alennuksia tuoteostoissasi. Uuden jäsenen liittymisetuna saat 5€ alennuskupongin Bonuscard jäsentilillesi kun lataat koodin BONUS5 “aktivoi alennuskoodi” -kohtaan ja painat Ota käyttöön.

Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksemme voit myös kertoa ystävällesi järjestelmästämme lähettämällä hänelle tekstiviestillä suosittelukoodin oman bonuscard asiakastilisi kautta.
Ystävältä saadun suosittelukoodin voi käyttää rekisteröitymisvaiheessa täyttämällä sen sille varattuun paikkaan ennen kuin painat Luo tili.
Näin ystäväsi saa 10 €:n lisäalennuksen seuraavasta ostoksestaan. Suosittelijana sinä saat omalle tilillesi 10€ ostosrahaa heti kun ystäväsi on käynyt ensimmäisen kerran ostoksilla ja käyttänyt oman 10€:n lisäalennuksen.
Voit vinkata ystävääsi lataamaan BONUS5 koodin myös tililleen aiemmin mainitun ohjeen mukaisesti ja näin hän saa lisäksi 5 €:n liittymisedun. Reilua eikö totta?

Kuka näkee tietosi?
Tietosi suojataan kanta-asiakasjärjestämässämme GDPR:n edellyttämällä tavalla. Me emme välitä/myy/vaihda tietojasi kolmansien osapuolien kanssa markkinointitarkoituksissa.

Tässä vielä Bonuscardin alennukset Tree of Pets Oy:n edustamista tuotemerkeistä:
(Huom! 4+1 etukortit eivät ole voimassa Musti ja Mirri myymälöissä)