Bonuscard edut


Mikä on Bonuscard.com?
Bonuscard.com on digitaalinen kanta-asiakasjärjestelmä, jossa olemme mukana edustamillamme tuotemerkeillä. Bonuscard sovelluksesta löydät edut ja alennukset, jotka saat aina asioidessasi bonuscard -jälleenmyyjäliikkeissä, jotka ovat mukana bonuscard -järjestelmässä. Valtaosa eläintarvikkeiden erikoisliikkeistä on mukana järjestelmässä. Olitpa sitten kasvattaja, metsästäjä, virkakoiranohjaaja tai lemmikinomistaja -jokaisen kannattaa rekisteröityä jäseneksi bonuscard -järjestelmään, koska näin pääset nauttimaan alennuksista tuoteostojesi yhteydessä.

Rekisteröityminen jäseneksi tapahtuu nykyisin Bonuscard mobiilisovelluksella. Sovellus on ladattavissa älypuhelimiin AppStoresta ja GooglePlay -kaupasta.

Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksi, voit myös kertoa ystävällesi bonuscardista lähettämällä hänelle tekstiviestillä suosittelukoodin oman bonuscard asiakastilisi kautta. Suosittelu tapahtuu seuraavasti mobiilisovelluksella:

  1. Kirjaudu sisään asiakastilillesi puhelinnumerollasi
  2. Täppää alavasemmasta reunasta Profiili -> Suosittele ystävälle -Anna ystävän puhelinnumero ja kirjoita Etsi tuotemerkki riville se tuotemerkki, jota olet suosittelemassa. Valitse sitten suositteletko  kissatuotetta vai koiratuotetta.
  3. Paina Tuo ystävä mukaan. Tämän jälkeen puhelimesi luo tekstiviestin, jonka voit lähettää ystävällesi tai uudelle pennunomistajalle.

    Ystävältä saadun suosittelukoodin voi täyttää Bonuscard mobiilisovelluksessa sille varattuun paikkaan “Ota alennuskoodi käyttöön”.
    Kun koodi on oikein syötetty,  ystäväsi saa 10 €:n lisäalennuksen seuraavasta ostoksestaan mikäli ei ole aiemmin kyseisem tuotemerkin tuotteita Bonuscardia käyttäen ostanut. Suosittelijana sinä saat omalle tilillesi 10€ ostosrahaa heti kun ystäväsi on käynyt ensimmäisen kerran ostoksilla ja käyttänyt oman 10€:n lisäalennuksen. Reilua eikö totta?


Kuka näkee tietosi?

Tietosi suojataan kanta-asiakasjärjestämässä GDPR:n edellyttämällä tavalla. Me emme välitä/myy/vaihda tietojasi kolmansien osapuolien kanssa markkinointitarkoituksissa.

Bonuscard jälleenmyyjät
Bonuscard jälleenmyyjät löydät klikkaamalla tästä.

 

Alla taulukko, jossa Bonuscardin alennukset Tree of Pets Oy:n edustamista tuotemerkeistä:
(Huom! Musti ja Mirri myymälöissä on voimassa ainoastaan Kasvattaja, metsästäjä ja virkakoira alennukset.)

Bonuscard edut Tree of Pets Oy:n maahantuomille tuotemerkeille.