Bonuscard edut


Mikä on Bonuscard.com?
Bonuscard.com on digitaalinen kanta-asiakasjärjestelmä, jossa olemme mukana edustamillamme tuotemerkeillä. Bonuscard sovelluksesta löydät edut ja alennukset, jotka saat aina asioidessasi bonuscard -jälleenmyyjäliikkeissä, jotka ovat mukana bonuscard -järjestelmässä. Valtaosa eläintarvikkeiden erikoisliikkeistä on mukana järjestelmässä. Olitpa sitten kasvattaja, metsästäjä, virkakoiranohjaaja tai lemmikinomistaja -jokaisen kannattaa rekisteröityä jäseneksi bonuscard -järjestelmään, koska näin pääset nauttimaan alennuksista tuoteostojesi yhteydessä.

Rekisteröityminen jäseneksi tapahtuu nykyisin Bonuscard mobiilisovelluksella. Sovellus on ladattavissa älypuhelimiin AppStoresta ja GooglePlay -kaupasta. 

Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksi, voit myös kertoa ystävällesi bonuscardista lähettämällä hänelle tekstiviestillä suosittelukoodin oman bonuscard asiakastilisi kautta. Suosittelu tapahtuu seuraavasti mobiilisovelluksella:

  1. Kirjaudu sisään asiakastilillesi puhelinnumerollasi
  2. Täppää yläoikealta Profiili -> Tuo ystävä mukaan ja tämän jälkeen anna ystävän puhelinnumero ja kirjoita Etsi tuotemerkki riville se tuotemerkki, jota olet suosittelemassa. Valitse sitten suositteletko  kissatuotetta vai koiratuotetta. Huom! Voit suositella niitä tuotemerkkejä, joita olet itse ostanut.
  3. Paina Tuo ystävä mukaan. Tämän jälkeen puhelimesi luo tekstiviestin, jonka voit lähettää ystävällesi tai uudelle pennunomistajalle.

    Ystävältä saadun suosittelukoodin voi täyttää Bonuscard mobiilisovelluksessa sille varattuun paikkaan: Paina alavalikosta pinkkiä ympyrää, jossa + -merkki ja sen jälkeen “Aktivoi alennuskoodi”.
    Kun koodi on oikein syötetty,  ystäväsi saa 10 €:n lisäalennuksen seuraavasta ostoksestaan mikäli ei ole aiemmin kyseisem tuotemerkin tuotteita Bonuscardia käyttäen ostanut. Suosittelijana sinä saat omalle tilillesi 10€ ostosrahaa heti kun ystäväsi on käynyt ensimmäisen kerran ostoksilla ja käyttänyt oman 10€:n lisäalennuksen.
    Reilua eikö totta?


Kuka näkee tietosi?

Tietosi suojataan kanta-asiakasjärjestämässä GDPR:n edellyttämällä tavalla. Me emme välitä/myy/vaihda tietojasi kolmansien osapuolien kanssa markkinointitarkoituksissa.

Bonuscard jälleenmyyjät
Bonuscard jälleenmyyjät löydät klikkaamalla tästä.
Varmista Bonuscard -sivulta jälleenmyyjän kohdalta ne tuotemerkit, joista bonuscard -edut ovat voimassa.

Alla QR-koodit Bonuscard mobiilisovelluksen lataamiseen sekä taulukko, jossa Bonuscardin alennukset Tree of Pets Oy:n edustamista tuotemerkeistä:


Vastauksia yleisimpiin Bonuscard kysymyksiin löydät täältä: